Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις απατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών

Εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις απατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στην πόλη του Βόλου

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, οι οποίες είχαν συστήσει από κοινού ιδιωτική εταιρεία με σκοπό την παροχή τουριστικών υπηρεσιών

Με το πρόσχημα είτε της έκδοσης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, είτε της κράτησης δωματίων ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, απέσπασαν από τα θύματά τους το συνολικό χρηματικό ποσό των (7.800) ευρώ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Μαγνησίας εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, συνολικά δώδεκα περιπτώσεις απατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στην πόλη του Βόλου.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 41 και 32 ετών, για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, τον περασμένο Μάρτιο, οι δύο γυναίκες είχαν συστήσει από κοινού ιδιωτική εταιρεία στο Βόλο, με σκοπό την παροχή τουριστικών υπηρεσιών και την εκμετάλλευση τουριστικού πρακτορείου.

Κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου έως τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους, με το πρόσχημα είτε της έκδοσης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, είτε της κράτησης δωματίων ξενοδοχείων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κατάφεραν να αποσπάσουν το συνολικό χρηματικό ποσό των (7.800) ευρώ από δώδεκα άτομα, υποσχόμενες ψευδώς ότι θα προβούν στις συμφωνηθείσες κρατήσεις, αποκομίζοντας έτσι παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η σχηματισθείσα σε βάρος των γυναικών δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοιες περιπτώσεις απάτης συνεχίζονται.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου με τον Δήμαρχο Μουζακίου, κ. Γεώργιο Κωτσό

Next Article

Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης