Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων στην πόλη του Βόλου

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων που τελέστηκαν κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο στην πόλη του Βόλου.

Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών και συγκεκριμένα ενός 36χρονου, ενός 20χρονου και δύο 18χρονων.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το βράδυ της (16-10-2015), ο 36χρονος με τον 20χρονο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε οικία 86χρονου ημεδαπού και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι τέσσερις δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες της (19-10-2015), μετέβησαν στην οικία 87χρονης ημεδαπής. Εκεί, δύο απ’ αυτούς, αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν μία χρυσή βέρα, ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα και το χρηματικό ποσό των δώδεκα ευρώ, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί τους παρέμεναν εξωτερικά, έχοντας το ρόλο «τσιλιαδόρου».

Τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά – κοσμήματα βρέθηκαν σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης, όπου τα είχε παραδώσει ο 20χρονος, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Total
0
Shares
Previous Article

Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων: Εναρξη με βραβευμένη ταινία επιρροής Αλμπέρ Καμύ και μουσικής Ψαραντώνη

Next Article

Έναρξη δραστηριοτήτων της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Δ.Α.ΣΥ.ΚΟ.