Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων

Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων απατών – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού
Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας δύο περιπτώσεις απάτης που διαπράχθηκαν στη Λάρισα την (23-4-2016) και την (14-4-2016) σε βάρος ηλικιωμένων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 47χρονος με το πρόσχημα ότι είναι λογιστής ή φοροτεχνικός υπάλληλος κατάφερε να εξαπατήσει δύο ημεδαπούς, έναν 75χρονο και μία 79χρονη, αποσπώντας τους τα χρηματικά ποσά των (800) και (3.000) ευρώ αντίστοιχα.

Σύλληψη πέντε ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (27-04-2016) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, πέντε ημεδαποί, ένας 20χρονος και τέσσερις ανήλικοι, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να μεταφέρουν ποσότητα χαλκού, βάρους (100) κιλών, την κατοχή της οποίας δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκε προκειμένου να ερευνηθεί η προέλευσή της.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών, γονέων των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανήλικου και αναζητούνται.




Total
0
Shares
Previous Article

Κοινή επίσκεψη Μητροπολίτη - Δημάρχου Καρδίτσας στο Εργαστήριο Εκκλησιαστικών Ξυλόγλυπτων Θάνου

Next Article

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος στις εορταστικές εκδηλώσεις «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2016»

Related Posts