Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν άμεσα μία απόπειρα ληστείας και δύο απόπειρες κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων

Εξιχνιάστηκαν άμεσα μία απόπειρα ληστείας και δύο απόπειρες κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών που διεπράχθησαν στην πόλη του Τυρνάβου

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 35χρονου ημεδαπού δράστη, ο οποίος αναζητείται

Μέχρι στιγμής συνελήφθη ο 57χρονος ημεδαπός συνεργός του, ο οποίος εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, μία απόπειρα ληστείας και δύο απόπειρες κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών που διεπράχθησαν χθες στην πόλη του Τυρνάβου.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 35χρονου ημεδαπού δράστη, ο οποίος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες (12-11-2015) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ο 57χρονος ημεδαπός, συνεργός του, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος μαζί με τον 57χρονο, μετέβησαν λίγο νωρίτερα με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην πόλη του Τυρνάβου, όπου ο πρώτος διέπραξε τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:
• αρχικά, διέρρηξε οικία 87χρονης ημεδαπής και με τη χρήση βίας αποπειράθηκε να αφαιρέσει από την ηλικιωμένη χρηματικό ποσό,
• έπειτα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει τιμαλφή από δύο οικίες ισάριθμων ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 77 και 74 ετών.

Η 87χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της πόλης για προληπτικούς λόγους, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 57χρονου, καθώς επίσης τον εντοπισμό του προαναφερόμενου οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του έτερου δράστη συνεχίζονται.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.




Total
0
Shares
Previous Article

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Next Article

Με 40 νέους ωφελούμενους θα λειτουργήσει το β' τετράμηνο το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

Related Posts