Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εξιχνίαση κλοπής στην Καρδίτσα – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου

Καρδίτσα: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, το πρωί της (05-11-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, ο 18χρονος, μαζί με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, μετέβησαν σε οικία 64χρονης ημεδαπής όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από το εσωτερικό της οικίας χρηματικό ποσό.

Καρδίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για αντίσταση, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη χθες (07-11-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απώθησε τους αστυνομικούς και απέρριψε στο έδαφος μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και (15) φυσίγγια διαφόρων τύπων.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (07-11-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο μείγματος κάνναβης – καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν.

Λάρισα: Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη χθες (07-11-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με χύμα αφορολόγητο καπνό, βάρους (165) γραμμαρίων.

Ελασσόνα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (07-11-2017) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Φάρσαλα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (07-11-2017) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και χρηματική ποινή (50.000) ευρώ.

Λάρισα: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (07-11-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για αντίσταση, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (07-11-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, με ποινή φυλάκισης τριών ετών και δύο μηνών.

Βόλος: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (07-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Βόλος: Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Συνελήφθησαν, χθες (07-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί, ένας 19χρονος και μία 42χρονη, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν, με χρήση αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων, ηλεκτρική ενέργεια από εναέριο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ και να ηλεκτροδοτούν μ’ αυτό τις οικίες του.




Total
0
Shares
Previous Article

Τράπεζα Αίματος Μαυρομματίου

Next Article

Καρδίτσα: Αναζήτηση προσωπικού-Πρόσληψη Διερμηνέα Αραβικών

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”