Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντυπωσιακή και άρτια οργανωμένη η 2η Τετρακίνητη Συνάντηση στη λίμνη Πλαστήρα

lesxi 4x4

Περισσότερα από 100 οχήματα… περισσότερα από 230 άτομα…

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 η 2η Τετρακίνητη Συνάντηση στη λίμνη Ν. Πλαστήρα από την Λέσχη 4×4 Καρδίτσας.

Περισσότερα από 100 οχήματα έλαβαν μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση, με περισσότερα από 230 άτομα να έρχονται από διάφορες περιοχές της χώρας.

Από την Παρασκευή το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι συμμετέχοντες, ενώ σύμφωνα και με το πρόγραμμα το Σάββατο η διοργάνωση περιελάμβανε δύο περιηγητικές διαδρομές, μία για νορμάλ οχήματα και μια για βελτιωμένα, οι οποίες και κατέληξαν σε παραλίμνια περιοχή για το «καθιερωμένο παιχνίδι». Το βράδυ του Σαββάτου έγινε απονομή αναμνηστικών και ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας. Την Κυριακή το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επίδειξη δεξιοτήτων.

Το παρόν στη διοργάνωση έδωσαν Λέσχες από όλη τη χώρα, ενώ υπήρξαν και μεμονωμένες συμμετοχές. Η Λέσχη 4×4 Καρδίτσας δηλώνει έτοιμη για την 3η τετρακίνητη συνάντηση και ανανεώνει το ραντεβού της για του χρόνου.

Όπως δηλώνουν τα μέλη της, βασικός στόχος της Λέσχης είναι η γνωριμία και η φιλία με τα μέλη των άλλων Λεσχών ανά την Ελλάδα και η συμμετοχή τους σε αντίστοιχες διοργανώσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα.

Τα μέλη της Λέσχης ευχαριστούν δημόσια την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, εκπρόσωπος της οποίας, η κ. Ρογγανάκη, παρευρέθηκε στη διοργάνωση, καθώς και επιχειρήσεις της περιοχής που πίστεψαν και ενίσχυσαν το όλο εγχείρημα, οι οποίες και είναι :

Ι. ΚΤΕΟ ΜΟΥΧΤΗΣ, ΝΕΥΡΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ “Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ”, ΚΟΝΤΟΣ-ΤΣΙΡΚΟΣ CITROEN SUZUKI ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΞΥΛΟΔΟΜΙΚΗ Ι & Δ. ΚΡΑΝΙΑΣ, CATERING ΣΕΡΡΑΙΚΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΝΩΝ-ΠΟΤΩΝ, ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Πολλές ευχαριστίες επίσης, τα μέλη της Λέσχης απευθύνουν σε όλους όσοι έλαβαν μέρος με τα οχήματά τους στη 2η Τετρακίνητη Συνάντηση λίμνης Πλαστήρα.

Αναλυτικά οι λέσχες που συμμετείχαν ήταν οι εξής: Λέσχη 4χ4 Λάρισας, Λέσχη 4χ4 Τρικάλων, Λέσχη 4×4 xtreme Λάρισας, Λέσχη Τετρακίνησης Χρυσομηλιάς, Λέσχη 4χ4 Σμόκοβου, 4×4 Volos team, Λέσχη Τετρακίνησης Γρεβενών, Λέσχη 4χ4 Καστοριάς, Λέσχη 4χ4 Κόνιτσας, Λέσχη 4χ4 Ευρίπου, Λέσχη 4χ4 Πατρας (skarta ekato), Σύλλογος Τετρακίνησης Βορείου Ελλάδος (ΣΤΕΒΕ), Olympus Jeep club, Λέσχη 4χ4 Γιαννιτσών, Λέσχη 4χ4 Ιωαννίνων, Xtreme adventure 4×4 Παγγαίο, Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Καρπενησίου (ΑΛΑΚ), Λέσχη 4χ4 Λαμίας, Αριδαία off road club, Λασπομάχοι Πότες, 4χ4 Άμφισσα club, Feroza club Λάρισας, Σύλλογος Τετρακίνησης Μαγνησίας (ΣΤΕΜ), μεμονωμένοι τετρακίνητοι φίλοι από Βέροια,Σέρρες και Αθήνα. Διοργανωτές και φιλοξενούμενοι έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο χρόνο και για την 3η Τετρακίνητη Συνάντηση στη λίμνη Ν. Πλαστήρα.

Artkarditsa.gr

autokinhto8

autokinhto9

autokinhto10

autokinhto13

autokinhto14

autokinhto17

autokinhto18  autokinhto1

autokinhto2

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
Διάλεξη του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας για τον εθισμό των παιδιών στο διαδίκτυο

Διάλεξη του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας για τον εθισμό των παιδιών στο διαδίκτυο

Next Article
gs gomfoi final 43

Ο Γ.Σ.Γόμφων στη....Χρυσή Τετράδα!

Related Posts