Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντυπωσίασε το «Χριστουγεννιάτικο Σπιτάκι» του Δήμου Σοφάδων

Λουσμένο με γιορτινά χρώματα και σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα το «Χριστουγεννιάτικο Σπιτάκι» του Δήμου Σοφάδων στην Παυσιλυπούπολη ξεχώρισε και εντυπωσίασε.

Τα πάντα είχαν στηθεί με πολύ μεράκι και την Πέμπτη και την Παρασκευή εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες είχαν  τη δυνατότητα να περιηγηθούν. Τα παιδιά διασκέδασαν με τις όμορφες εορταστικές εκπλήξεις ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τοπικά προϊόντα, την ιστορία και τα αξιοθέατα της περιοχής .

Πιο συγκεκριμένα, διενεμήθησαν έντυπα και πλούσιο πληροφοριακό υλικό  και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για τον πολιτισμό της περιοχής, την πλούσια παράδοση και τους τουριστικούς της προορισμούς. Το ενδιαφέρον εστιάστηκε, μεταξύ άλλων, στις φυσικές ομορφιές της περιοχής, στις μορφές εναλλακτικού τουρισμού αλλά και στα διατροφικά προϊόντα.

xri pay1

xri pay2

xri pay3

xri pay4

xri pay5




Total
0
Shares
Previous Article

Πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο για το 2017 στον Δήμο Καρδίτσας

Next Article

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας ν.Καρδίτσας

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”