Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων

Συνελήφθη ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν συνολικά (13) δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα κάνναβης (145) γραμμαρίων

Εντοπίστηκε, ύστερα από μεθοδευμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Συνελήφθη, στις (06-09-2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον 32χρονο να καλλιεργεί φυτεία, σε αγροτική περιοχή, εντός αγροτεμαχίου με καλαμπόκια, αποτελούμενη από (9) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (90) εκατοστά.

Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα (4) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (60) εκατοστά, καθώς και ποσότητα κάνναβης, βάρους (145) γραμμαρίων.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.




Total
0
Shares
Previous Article

24 τροχαία ατυχήματα με 6 νεκρούς τον μήνα Αύγουστο στη Θεσσαλία

Next Article

Τρίκαλα: 33χρονος εξαπατούσε ιδιοκτήτες καταστημάτων

Related Posts