Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντατικός ο αποχιονισμός στα σχολεία των Σοφάδων

aggelopoulosΜε σκοπό να είναι όλα τα σχολεία του Δήμου Σοφάδων προσβάσιμα το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, ξεκίνησε εδώ και δυο μέρες με εντατικούς ρυθμούς ο αποχιονισμός δρόμων και προσβάσεων στις αυλές τους.

Ο δήμος Σοφάδων με συγκεκριμένο προγραμματισμό για τα σχολεία της πόλης και των χωριών, σχεδίασε ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί η πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες και να λειτουργήσουν το πρωί της Δευτέρας, καιρού επιτρέποντος βέβαια.

Επίσης, όλο το διάστημα της κακοκαιρίας υπήρξε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολείων, προκειμένου να μεριμνήσουν για τα θέματα θέρμανσης και νερού, καθώς και να καταγραφούν τυχόν προβλήματα ή ζημιές.

Στα περισσότερα σχολεία βρέθηκε ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Βασίλης Αγγελόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο σχεδιασμός προβλέπει να είναι ανοιχτά την Δευτέρα τα σχολεία και η προσπάθεια μας είναι να τα καταστήσουμε απόλυτα λειτουργικά. Γι αυτό επιστρατεύτηκαν όλες υπηρεσίες που εμπλέκονται με τον τομέα πολιτικής προστασίας προκειμένου μαθητές και εκπαιδευτικοί να έχουν ασφαλή πρόσβαση. Επιπλέον δόθηκε βαρύτητα στους δρόμους απ’ τους οποίους διέρχονται τα λεωφορεία που επιβιβάζουν και αποβιβάζουν μαθητές ώστε να γίνεται απρόσκοπτα η μεταφορά. Να επισημανθεί επίσης η διαρκής επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολείων ώστε οποιοδήποτε ζήτημα να αντιμετωπιστεί έγκαιρα.»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Λόγω των ευμετάβλητων καιρικών συνθηκών σε περίπτωση επιδείνωσης θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για το τι ακριβώς θα συμβεί με τα σχολεία




Total
0
Shares
Previous Article

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Βασίλειος Τόλιας

Next Article

Κανονικά θα λειτουργήσει το ΤΕΙ Θεσσαλίας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”