Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Συμβάντων και Αδικημάτων

astynomia klopi slide

 

 

 

                                     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων Συνελήφθη χθες (11-12-2019) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 42χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει (37) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και ένα μαχαίρι.
                                      ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη φυγόποινου Συνελήφθη χθες (11-12-2019) το απόγευμα στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 33χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης (2) ετών και (3) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (11-12-2019) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, μια 37χρονη, διότι κατελήφθη να κατέχει (20) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
                                           ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (11-12-2019) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 36χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, μείγματος κάνναβης και καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν.



Total
0
Shares
Previous Article
gs gomfoi mutikas

Ο Γ.Σ Γόμφων παίζει για τη παραμονή στη κορυφή

Next Article
eyxes gomfeus

Ευχές του Δ.Σ του Συλλόγου ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ «Ο ΓΟΜΦΕΥΣ»

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”