Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Ατυχημάτων και Συμβάντων

astynomia
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας Συνελήφθη, χθες (24-10-2019) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 40χρονος, διότι κατελήφθη να αφαιρεί ηλεκτρική ενέργεια, μέσω αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων, από το εναέριο δίκτυο του  Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., και να τη διοχετεύει στην οικία του.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη, χθες (24-10-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 62χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (17,84) γραμμαρίων.
Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, ο δράστης, τις (16-10-2019) και (17-10-2019) στο Βόλο, κινούμενος με κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσέγγισε δύο γυναίκες πεζές και αφαίρεσε τις τσάντες τους που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ, κλειδιά, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα.
Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (24-10-2019) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, τρία άτομα, ηλικίας 23, 22 και 16 ετών, διότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε οικία ηλικιωμένης και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την οικία της χρηματικό ποσό. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (24-10-2019) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 34χρονος, διότι εκκρεμούν σε βάρος του  ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας και Διάταξη Προέδρου Εφετών Ευβοίας για το αδίκημα της κλοπής, καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με ποινή φυλάκισης (30) μηνών.
Γραφείο Ενημέρωσης ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας



Total
0
Shares
Previous Article
tsavaliaris vasilis

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου η εκδήλωση στην Πιαλεία προς τιμήν του πρώτου πεσόντα Βασίλη Τσιαβαλιάρη

Next Article
diakopi revmatos deddie

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος για τεχνικούς λόγους στο Μουζάκι

Related Posts