Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

 

από 08.00 ώρα της 05.09.2018 έως 08.00 ώρα της 06.09.2018

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, χθες (05-09-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 22χρονος, διότι στην κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (22,97) γραμμαρίων και μία ζυγαριά.

Σύλληψη για κλοπή Συνελήφθη, χθες (05-09-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 24χρονος, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε οικία 25χρονου και αφαίρεσε από το εσωτερικό ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, χθες (05-09-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 28χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (05-09-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 35χρονος, διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του και να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης αντίστοιχα, καθώς και ένα τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.




Total
0
Shares
Previous Article

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ

Next Article

Χαιρετισμός του Γ. Κωτσού στο 5ο Καραγκούνικο Αντάμωμα

Related Posts

Altani Andriani kideia
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΗΣΙΟ Τελούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου…