Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

 

Από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Μαγνησίας και Λάρισας, από 08.00 ώρα της 29.08.2018 έως 08.00 ώρα της 30.08.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη φυγόποινου: Συνελήφθη, χθες (29-08-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 33χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την απάτη και της άμεσης συνέργειας σε απάτη.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού: Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της (25-08-2018) στη Λάρισα, ο 43χρονος διέρρηξε εμπορικό κατάστημα και αφαίρεσε από το εσωτερικό χρηματικό ποσό.

Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης: Συνελήφθησαν χθες (29-08-2018) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 37 και 41 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα της Σκιάθου: Συνελήφθη, χθες (29-08-2018) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας 32χρονος αλλοδαπός, διότι επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την ελληνική επικράτεια με προορισμό την Αγγλία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσανούλης

Next Article

18η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας: Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων

Related Posts