Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

.

από 11.00 ώρα της 18.02.2018 έως 11.00 ώρα της 19.02.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη τριών αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν χθες (18-02-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 23, 24 και 54 ετών, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά ποσότητα κατεργασμένου αφορολόγητου καπνού, βάρους (343,7) γραμμαρίων, καθώς και εννέα πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες (18-02-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι χθες το πρωί, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο 21χρονης ημεδαπής. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (19-02-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (136,40) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
———————– ———————————————————————
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπές από δύο οικίες

Συνελήφθη χθες (18-02-2018) το βράδυ στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 14χρονος ημεδαπός, διότι μαζί με άλλους δύο ημεδαπούς συνεργούς του, ηλικίας 16 και 20 ετών που αναζητούνται, χθες το πρωί αφαίρεσαν από δύο οικίες ισάριθμων ημεδαπών, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, είδη υπόδησης και κατεψυγμένα τρόφιμα. Επιπλέον, συνελήφθη και ο γονέας του ανήλικου δράστη για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας του.




Total
0
Shares
Previous Article

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"

Next Article

Πιο καλή η (πανεπιστημιακή) μοναξιά;

Related Posts

dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…