Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 19.12.2017 έως 08.00 ώρα της 20.12.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

—————————- ——————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας Συνελήφθησαν, χθες (19-12-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί, μία 35χρονη και ένας 15χρονος,  διότι κατελήφθησαν να ηλεκτροδοτούν παράνομα τις οικίες τους, τοποθετώντας καλωδίωση στο δίκτυο της Δ.Ε.Η., χωρίς τη μεσολάβηση μετρητή, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (19-12-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (34) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη, χθες (19-12-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 44χρονη ημεδαπή, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα (super market) διάφορα προϊόντα, έγινε όμως αντιληπτή. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα παρελήφθησαν από υπεύθυνο του καταστήματος. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος της 44χρονης εκκρεμεί απόφαση του Πταισματοδικείου Αλμυρού, για το αδίκημα της επαιτείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης Συνελήφθη, χθες (19-12-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αντίστοιχα.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για  κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (19-12-2017)  το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 27 και 19 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (19-12-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 72χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.




Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα, πραγματοποίησαν οι μαθητές της ΣΤ' Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Γόμφων

Next Article

Ευχές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…