Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας

    

από 11.00 ώρα της 19.09.2015 έως 11.00 ώρα της 20.09.2015

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες (19-09-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 24 ετών και μία 19χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο, τα οποία κατασχέθηκαν.
                                 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πλαστογραφία Συνελήφθη χθες (19-09-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, μια 59χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να οδηγεί το Ι. Χ. επιβατικό αυτοκίνητό της, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα είχε τοποθετήσει στο προαναφερόμενο όχημα δύο πλαστές πινακίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.
                                   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (19-09-2015) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 34 ετών, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.
        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (19-09-2015) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 24χρονος, ένας 19χρονος και μία 18χρονη, διότι προχθές το απόγευμα αφαίρεσαν από οικία 39χρονου ημεδαπού χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.




Total
0
Shares
Previous Article

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ:"Ενωμένοι προχωρούμε στις αναγκαίες αλλαγές"

Next Article

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΡΑΝΤΖΑ:Θα συμβάλω στη μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και έχουν ανάγκη οι άνθρωποι.

Related Posts