Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 01.12.2017 έως 11.00 ώρα της 02.12.2017  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής – σύλληψη ημεδαπού Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε προχθές (30-11-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και συνελήφθη χθες (01-12-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 23χρονος ημεδαπός. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος εισήλθε σε ανασφάλιστη αποθήκη 25χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα αλυσοπρίονο.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (01-12-2017) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (01-12-2017) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή κάθειρξης (8) ετών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και απόπειρα κλοπής Συνελήφθη χθες (01-12-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε ως πελάτης σε κατάστημα αθλητικών ειδών και επιχείρησε να αφαιρέσει δύο αθλητικά ενδύματα, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα προαναφερόμενα ενδύματα, καθώς και τρία επιπλέον ενδύματα, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει πριν ένα μήνα περίπου και λίγο νωρίτερα από δύο εμπορικά καταστήματα της πόλης. Όλα τα αφαιρεθέντα είδη κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη χθες (01-12-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι επιβαίνοντας σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενος την επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, εξήλθε του οχήματος, τράπηκε σε φυγή και απέρριψε στο έδαφος μία συσκευασία με μικροποσότητας κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (25,8) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης Συνελήφθη χθες (01-12-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

————- —————————————————————–

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (01-11-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, με ποινή φυλάκισης (3) ετών, για το αδίκημα της κλοπής.




Total
0
Shares
Previous Article

Το Μουσικό Σχολείο πάει…Δημοτική Πινακοθήκη

Next Article

Tα 136 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας