Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 23.11.2017 έως 08.00 ώρα της 24.11.2017  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας Συνελήφθησαν, χθες (23-11-2017) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 37 ετών, διότι κατελήφθησαν να προβαίνουν, με χρήση αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων, σε αυθαίρετη αφαίρεση ηλεκτρικής ενέργειας από το εναέριο δίκτυο της Δ.Ε.Η. προς τις οικίες τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (23-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (57,05) γραμμαρίων, μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή, το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (23-11-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (23-11-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 21 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 21χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

—————————- ———————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη χθες (23-11-2017) το απόγευμα στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι όπως εξακριβώθηκε προχθές το μεσημέρι μαζί με 37χρονο ημεδαπό συνεργό του, διέρρηξαν οικία 57χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν ένα ψυγείο, έγιναν όμως αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας το αφαιρεθέν αντικείμενο.
Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν σήμερα (24-11-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας από 18 έως 21 ετών, διότι κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.




Total
0
Shares
Previous Article

ΑΝΚΑ: Προμήθεια 800 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης

Next Article

Ένας διάλογος για το Εσπερινό Γυμνάσιο, Λ.Τ Καρδίτσας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…