Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

 από 08.00 ώρα της 02.11.2017 έως 08.00 ώρα της 03.11.2017  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος Συνελήφθησαν, χθες (02-11-2017) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 36χρονος ημεδαπός και μία 25χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν ηλεκτρική ενέργεια από το εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., μέσω αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων και να τη διοχετεύουν  στις οικίες τους.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (02-11-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα που επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (89) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (02-11-2017) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (5) μηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ, για μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (02-11-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας 51χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα ευρώ. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής- σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο αλλοδαπών Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, υπηκόων Ρουμανίας, ηλικίας 40 και 24 ετών. Ειδικότερα, το βράδυ της (30-10-2017), οι δύο ομοεθνείς μετέβησαν ως πελάτες σε εστιατόριο και αφαίρεσαν πορτοφόλι 51χρονου ημεδαπού που περιείχε το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε σε I.X. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 40χρονου, καθώς και από την κατοχή των δραστών, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν το συνολικό χρηματικό ποσό των (3.680) ευρώ, μία ηλεκτρομαγνητική συσκευή και κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών Αρχών.
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (02-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, μία 35χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (36) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (02-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 53 και 30 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχαν χωρίς ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (20-10-2017) έως (30-10-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, ο 43χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο και αφαίρεσε από δίκτυο ηλεκτροδότησης της Δ.Ε.Η. δύο ξύλινους στύλους και ένα συρματόσχοινο στήριξης του δικτύου με μεταλλικό προφυλακτήρα, τα οποία χρησιμοποίησε για την κατασκευή ποιμνιοστασίου. Ο προαναφερόμενος προφυλακτήρας κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (02-11-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, χρηματική ποινή (20.000) ευρώ, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.




Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκίνησε η διάνοιξη της νέας γεώτρησης στη Μαγούλα

Next Article

Κώστας Αγοραστός: Η Θεσσαλία είναι η πιο «πράσινη» περιφέρεια στη χώρα