Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 27.09.2017 έως 08.00 ώρα της 28.09.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (27-09-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα (40) πακέτα τσιγάρων,  χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (27-09-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και οκτώ πακέτα τσιγάρων,  χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (27-09-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική ποινή (600) ευρώ, για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, σήμερα (28-09-2017)  το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε δίκυκλο μοτοποδήλατο 46χρονου ημεδαπού, το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρέσει τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (27-09-2017).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (27-09-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (600) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί πολεοδομικών σχεδίων.

         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (27-09-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 25 και 32 ετών και ένας ανήλικος, διότι αφαίρεσαν ρεζέρβα από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν αντικείμενο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.




Total
0
Shares
Previous Article

Δράση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Next Article

ΠΕΔ Θεσσαλίας: Ημερίδα στο Τρίκερι - Προοπτικές ανάπτυξης της νησίδας Αλατά

Related Posts