Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

από 11.00 ώρα της 13.09.2015 έως 08.00 ώρα της 14.09.2015

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (13-09-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι από κοινού με συνομήλικό του ημεδαπό που αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ανταλλακτικά αυτοκινήτων από επιχείρηση της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, σήμερα (14-09-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι.
                                 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη, χθες (13-09-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, χθες (13-09-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ρόπαλο.
                                   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, χθες (13-09-2015) το απόγευμα στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 80χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αυστρίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού, το οποίο χρησιμοποίησε σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, κατά τη διάρκεια φραστικού επεισοδίου που είχαν μεταξύ τους.
        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  ———————————————————–



Total
0
Shares
Previous Article

Το δίλλημα των εκλογών

Next Article

Ηλεκτρονικα οι αιτήσεις εγγραφής στις νέες ειδικότητες του ΙΕΚ Καρδίτσας