Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 26.09.2017 έως 08.00 ώρα της 27.09.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

————————– ——————————————————————–

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

————————– ——————————————————————–
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
———————- ——————————————————————–

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (26-09-2017) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, μία 37χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών για το αδίκημα της παραβίασης σφραγίδων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (26-09-2017) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και εννέα μηνών, για αντίσταση, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 08.00 ώρα της 25.09.2017 έως 08.00 ώρα της 26.09.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (25-09-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για μέθη, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης Συνελήφθη, χθες (25-09-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μία 45χρονη ημεδαπή, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της, κατελήφθη να καλλιεργεί μέσα σε δύο γλάστρες ισάριθμα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (70) εκατοστών το καθένα. Τα καλλιεργούμενα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (25-09-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα ένα κινητό τηλέφωνο 37χρονου υπαλλήλου. Το αφαιρεθέν αντικείμενο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, σήμερα (26-09-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη, χθες (25-09-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 47χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από το νοσοκομείο της πόλης ρούχα και είδη υγειονομικού υλικού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, χθες (25-09-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και τρία ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από Ιερό Ναό Συνελήφθη, χθες (25-09-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Η καστανογιορτή στον Ελληνόπυργο

Next Article

Δεκάδες οι Υποστηρικτές της 3ης Γιορτής Μανιταριού

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”