Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

 από 08.00 ώρα της 14.08.2017 έως 11.00 ώρα της 15.08.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (14-08-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, στερούμενος ιατρικής συνταγής, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή κάνναβης και κροτίδων

(σχετ. το από 13-08-2017 Ενημερωτικό Δελτίο)

Σε συνέχεια του από (13-08-2017) Ενημερωτικού Δελτίου μας, σχετικά με την προχθεσινή σύλληψη των δύο ημεδαπών, ηλικίας 46 και 28 ετών στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας για κατοχή κάνναβης και κροτίδων, ανακοινώνεται ότι κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν χθες (14-08-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, σε αποθήκη της οικίας του 46χρονου ημεδαπού και σε ποιμνιοστάσιό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,5) μέτρα, καθώς και (299) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (14-08-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι προχθές (13-08-2017) το απόγευμα εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης και αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο του 27χρονου ημεδαπού ιδιοκτήτη. Το αφαιρεθέν αντικείμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (14-08-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (14-08-2017) το μεσημέρι στη Σκόπελο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκοπέλου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη της οικίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (14-08-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

———————— ——————————————————————




Total
0
Shares
Previous Article

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός-Λιτάνευση και περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας στην Πύλη

Next Article

13 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία μετά από τροχονομικές δράσεις της

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…