Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

 από 08.00 ώρα της 22.05.2017 έως 08.00 ώρα της 23.05.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο Συνελήφθησαν, χθες (22-05-2017) το μεσημέρι στο Λιβάδι Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδίου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 27 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν και να διαθέτουν παράνομα προς πώληση συνολικά (81) είδη παρεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπού ια κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (22-05-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη, σήμερα (23-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κοζάνης για το αδίκημα της απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

—————– ———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (22-05-2017) το απόγευμα στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 17, 29 και 39 ετών, διότι εισήλθαν  σε επιχείρηση 39χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν μία κονσόλα ήχου, δύο μεγάλα ηχεία, καλώδια μηχανημάτων ήχου, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ηλεκτρικό τρυπάνι, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο. Επιπλέον, σε βάρος των γονέων του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, σήμερα (23-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (22-05-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με χύμα κατεργασμένο καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, βάρους (934) γραμμαρίων. Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.




Total
0
Shares
Previous Article

Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου: Η παραγωγική ανασυγκρότηση στην Καρδίτσα

Next Article

Ο Δήμος Πύλης θα προβεί στη διανομή ελαιολάδου (3lit ανά οικογένεια)

Related Posts