Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 20.05.2017 έως 11.00 ώρα της 21.05.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων Συνελήφθη, χθες (20-05-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (68) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και ένας σουγιάς.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθησαν χθες (20-05-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 22 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (20-05-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα καπνού, βάρους (395) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη χθες (20-05-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (794) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.  Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (20-05-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής από οικία Συνελήφθησαν, χθες (20-05-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 40 ετών, διότι εισήλθαν από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 42χρονου ημεδαπού και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας της Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 6:15μ.μ.

Next Article

Μια βραδιά από το Μουσείο Τσιτσάνη για τα παιδιά, μια βραδιά των παιδιών στο Μουσείο.

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…
dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…