Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 19.05.2017 έως 11.00 ώρα της 20.05.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου Συνελήφθη, χθες (19-05-2017) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προχθές (18-05-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα είχε αφαιρέσει το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (19-05-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι μαζί με άγνωστο συνεργό του που αναζητείται, διέρρηξαν παρεκκλήσι Ιερού Ναού, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (19-05-2017) το πρωί στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράνομη είσοδο στη χώρα, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (19-05-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, χθες (19-05-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (23,2) γραμμαρίων, (40) ναρκωτικά δισκία και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
Εξιχνίαση απόπειρας κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση απόπειρας κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 29 και 17 ετών. Ειδικότερα, το πρωί της (11-04-2017) στο Βόλο, οι δύο δράστες διέρρηξαν κατάστημα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

——————— ——————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

——————– ——————————————————————




Total
0
Shares
Previous Article

Διασχίζοντας κορυφές των Αγράφων

Next Article

Με μεγάλη λαμπρότητα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Φήκη Τρικάλων