Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας, στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 18.05.2017 έως 08.00 ώρα της 19.05.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε στην πόλη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το απόγευμα της (12-05-2017), ο 38χρονος εισήλθε σε κατάστημα ενδυμάτων 27χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (160) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (18-05-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, σήμερα (19-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή και θανάτωση σκύλου Συνελήφθησαν, χθες (18-05-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 68 ετών, διότι όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο αφαίρεσαν σκύλο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, τον οποίο στη συνέχεια θανάτωσαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (18-05-2017) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (18-05-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 40 ετών, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (26,8) γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν, σήμερα (18-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 34, 25 και 36 ετών, διότι μετέβησαν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σε αποθήκη ηλεκτρολογικού υλικού εταιρείας και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα.




Total
0
Shares
Previous Article

ΓΕΛ Σοφάδων: Θεατρική Παράσταση «Στάχτη στα μάτια»

Next Article

Ευρωπαϊκός Προσανατολισμός του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας

Related Posts