Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 04.05.2017 έως 08.00 ώρα της 05.05.2017 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (04-05-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι, από κοινού με 17χρονο ημεδαπό συνεργό του που αναζητείται, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, διέρρηξαν κατάστημα, ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του μία τηλεόραση και μικρό χρηματικό ποσό. Το αφαιρεθέν αντικείμενο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητα ηρωίνης Συνελήφθη,  χθες (04-05-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (04-05-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 19,19 και 36 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (30,08) γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό δισκίο, στερούμενοι ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (04-05-2017) το βράδυ στo Bόλο, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 23 ετών, καθώς και δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 21 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (04-05-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (04-05-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι προχθές (03-05-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, αφού παραβίασε αποθήκη κέντρου διασκέδασης, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, εισήλθε σε αυτήν και αφαίρεσε διάφορά ποτά, καθώς και (50) καρέκλες εσωτερικού χώρου. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 34χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.
Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, χθες (04-05-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 24χρονος, ένας 31χρονος και μία 20χρονη, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα κάνναβης και καπνού, καθώς και (32) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.




Total
0
Shares
Previous Article

Στην πιστοποίηση μονοπατιών με το σήμα Leading Quality Trails – Best of Europe

Next Article

Εκλογές στον Ιππικό Σύλλογο Τρικάλων "Βουκεφάλας"