Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 02.05.2017 έως 08.00 ώρα της 03.05.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (02-05-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (02-05-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του  Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για παραβάσεις του νόμου περί επιταγών, με συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και έντεκα μηνών, καθώς και συνολική χρηματική ποινή (5.500) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (02-05-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (6) μηνών καθώς και σε χρηματική ποινή (400) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, χθες (02-05-2017) το μεσημέρι στη Φαρκαδόνα, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, μία 36χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για το αδίκημα της μη συμμόρφωσης σε προσωρινή διαταγή Δικαστικής Αρχής, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.
Εξιχνίαση απάτης – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Εξιχνιάστηκε, ύστερα από συνεργασία αστυνομικών των Αστυνομικών Τμημάτων Φαρκαδόνας και Τυρνάβου, μία περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα σε βάρος 47χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το μεσημέρι της (20-04-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, ο 47χρονος μετέβη σε οικία 75χρονου ημεδαπού, προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η., όπου με το πρόσχημα της αποκατάστασης βλάβης, εισήλθε στην οικία του και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (02-05-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο 35χρονοι ημεδαποί, άντρας και γυναίκα, διότι  μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε περιφραγμένο οικόπεδο και αφαίρεσαν ένα ηλιακό θερμοσίφωνα, ιδιοκτησίας 61χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν αντικείμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-05-2017) στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολυγύρου Χαλκιδικής, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για το αδίκημα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση.




Total
0
Shares
Previous Article

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες στο Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών

Next Article

Εκδήλωση τιμής στο Λουτρό για το Λοχαγό Κων/νο Ι. Ισχόμαχο

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…