Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 25.04.2017 έως 08.00 ώρα της 26.04.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής-σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου κλοπή που διαπράχθηκε στον Αμπελώνα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονης και άγνωστης συνεργού της για το αδίκημα της κλοπής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο δράστιδες την (08-04-2017) το μεσημέρι μετέβησαν σε κατάστημα – σούπερ μάρκετ, ιδιοκτησίας 69χρονης ημεδαπής και χωρίς να γίνουν αντιληπτές αφαίρεσαν συνολικά (9) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.
Σύλληψη αλλοδαπού για μικροποσότητα κάνναβης και παράνομη οπλοφορία Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26-04-2017) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 24χρονος υπήκοος Συρίας, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα αναδιπλούμενο σουγιά, με μήκος λεπίδας 11 εκατοστών, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη χθες (25-04-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην πατρική του οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πέντε συσκευασίες με αφορολόγητο κατεργασμένο καπνό, συνολικού βάρους (315) γραμμαρίων, πέντε αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων, δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης και δύο κυνηγετικά όπλα, οι άδειες κατοχής των οποίων έχουν λήξει.
Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχής μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (25-04-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν σε δύο οικίες του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν έξι καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 22 εκατοστά, καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από οικία-εξιχνίαση κλοπής ποδηλάτου Συνελήφθη χθες (25-04-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 49χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (93) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 39χρονος την (21-04-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα είχε αφαιρέσει ένα ποδήλατο, ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού, το οποίο χρησιμοποίησε ως μεταφορικό μέσο για να διαπράξει την κλοπή από την οικία. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————– —————————————————————–




Total
0
Shares
Previous Article

Η έμπρακτη υποστήριξη των Ατόμων με Αναπηρία

Next Article

Κακόγουστη φάρσα για βόμβα στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ξεκινούν οι διαδικασίες διαβούλευσης για την ΟΧΕ Πολιτιστικών - Τουριστικών Διαδρομών - Ανοικτή Πρόσκληση για τις Ημερίδες Διαβούλευσης των Δράσεων Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για την Π.Π. 2021-2027

Ανοιχτή Διαβούλευση για την εξειδίκευση της Στρατηγικής και του Σχεδίου Δράσης  της επικαιροποιημένης ΟΧΕ Νήσων Β. Σποράδων για…