Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 18.04.2017 έως 08.00 ώρα της 19.04.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

———————– ——————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθησαν χθες (18-04-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ένας 40χρονος και μία 52χρονη, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν (62) ναρκωτικά δισκία, στερούμενοι ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.
Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αλλοδαπού Εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου υπηκόου Αλβανίας, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, εξακριβώθηκε ότι ο 50χρονος την (08-04-2017) είχε αφαιρέσει από αγροτεμάχιο, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού ένα αλυσοπρίονο. Το αφαιρεθέν αντικείμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθησαν χθες (18-04-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαπές, ηλικίας 62 και 56 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν (51) και (62) ναρκωτικά δισκία αντίστοιχα, στερούμενες ιατρικές συνταγές, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων Συνελήφθησαν σήμερα (19-04-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, τρεις 17χρονοι ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν (41) κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, αναζητούνται για να συλληφθούν οι γονείς των τριών ανηλίκων για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.




Total
0
Shares
Previous Article

Συναυλία Φωτεινής Βελεσιώτου - Εκθεση Αγιογραφίας

Next Article

Τοποθέτηση της Παναγιώτας Βράντζα στην ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τους δασικούς χάρτες

Related Posts