Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 11.03.2017 έως 11.00 ώρα της 12.03.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (11-03-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης δύο μηνών και (20) ημερών, καθώς και χρηματική ποινή (400) ευρώ.
Σύλληψη έξι ημεδαπών για αντίσταση, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, νομοθεσία περί όπλων, απειλή και εξύβριση Συνελήφθησαν, χθες (11-03-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, έξι ημεδαποί, ηλικίας από 15 έως 40 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο απείλησαν τους αστυνομικούς φραστικά, τους εξύβρισαν από κοινού και κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους αντιστάθηκαν σθεναρά. Παράλληλα, ένας από τους δράστες, ηλικίας 17 ετών, χρησιμοποιώντας σωληνοειδή μεταλλική ράβδο, μήκους (25) εκατοστών, προκάλεσε χτύπημα στον κρόταφο αστυνομικού, ενώ άλλος δράστης, ηλικίας 20 ετών, χτύπησε με τον αγκώνα του δεύτερο αστυνομικό στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο αστυνομικών. Η μεταλλική ράβδος κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, χθες (11-03-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς Διμοιρίας Υποστήριξης, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία ξύλινη ράβδο μήκους (1,11) μέτρων, με προσαρμοσμένα μεταλλικά καρφιά στην κορυφή της, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, σήμερα (12-03-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα καπνού, βάρους (233) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Η κατασχεθείσα ποσότητα αφορολόγητου καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (11-03-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δέκα τσιγαριλίκια που περιείχαν ποσότητες μείγματος καπνού και αποξηραμένης κάνναβης.
Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής από οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 17 και 19 ετών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (12-12-2016) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, οι δύο ημεδαποί διέρρηξαν οικία 63χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό κοσμήματα, μεγάλο χρηματικό ποσό και ένα tablet.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (11-03-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.




Total
0
Shares
Previous Article

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο χορός του Α.Σ.Καρδίτσας την Παρασκευή στην «Κέντια»

Next Article

Ημερίδα για την ψυχική Υγεία στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…