Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

 από 08.00 ώρα της 10.03.2017 έως 11.00 ώρα της 11.03.2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να αφαιρεί ηλεκτρική ενέργεια από εναέριο δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και να τη διοχετεύει στην οικία του μέσω αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί φοροδιαφυγής.
Σύλληψη αλλοδαπού φιγόποινου Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 30χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, το διήμερο (09/10-03-2017) αφαίρεσε από το σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, διάφορα εξωτερικά ανταλλακτικά μέρη, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο. Στην κατοχή του δράστη, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν έτερα ανταλλακτικά μέρη οχήματος και μοτοσικλέτας, των οποίων η προέλευση ερευνάται, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (13,5) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————– ——————————————————————-




Total
0
Shares
Previous Article

Ποδηλατικός Αγώνας Δρόμου «Ο γύρος της Λάρισας»

Next Article

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων