Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη χθες (07-03-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 49χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους και χρηματική ποινή (2.900) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κλοπή Συνελήφθη χθες (07-03-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να κατέχει μέρος χρηματικού ποσού, το οποίο όπως εξακριβώθηκε είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από ταμειακή μηχανή καταστήματος 35χρονης ημεδαπής. Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη χθες (07-03-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητας κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο,  μείγματος καπνού και κάνναβης.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσοτήτων κάνναβης Συνελήφθη χθες (07-03-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατελήφθη να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (07-03-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων με ποινή φυλάκισης (2) ετών και (1) μηνός, καθώς και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν χθες (07-03-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 31, 31, 41 και 59 ετών, διότι οι δύο 31χρονοι κατελήφθησαν να πωλούν, έναντι χρηματικού ποσού στους άλλους δύο δράστες δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης σε μορφή βράχου, οι οποίες κατασχέθηκαν. Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν ακόμη δύο κινητά τηλέφωνα, το συνολικό χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.




Total
0
Shares
Previous Article

Θανατηφόρο τροχαίο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Next Article

ΣΠΟρΤ: Από το Ανήλιο στο Δοκίμι

Related Posts