Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων για τη Θεσσαλία

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 08.00 ώρα της 03.08.2015 έως 08.00 ώρα της 04.08.2015

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, καθώς και της παράβασης των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες (03-08-2015) το μεσημέρι και το απόγευμα στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα, μία 19χρονη και ένας 30χρονος, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, καθώς και της παράβασης των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, η 19χρονη αφαίρεσε από την οικία 16χρονης ημεδαπής ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κατελήφθη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος να κατέχει ένα μαχαίρι και πέντε ναρκωτικά δισκία, τα οποία όπως εξακριβώθηκε είχε προμηθευτεί από τον 30χρονο. Το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο βρέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.
Ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (04-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών. Ειδικότερα, οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο οικίας, όπου διαμένουν 73χρονος ημεδαπός με την 71χρονη σύζυγό του και αφού τους ακινητοποίησαν, με τη χρήση απειλών και σωματικής βίας προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να τους εξαναγκάσουν να απασφαλίσουν χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στη συνέχεια, οι δράστες φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο σε όχημα και διέφυγαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, σήμερα (04-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι πυροβόλησε άσκοπα στον αέρα δύο φορές. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και πέντε φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (03-08-2015) το απόγευμα στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν επτά ναρκωτικά δισκία.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (03-08-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα Σήμερα (04-08-2015) και περί ώρα 01:40 στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————- ————————————————————–
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα απάτης Συνελήφθη, χθες (03-08-2015) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο 51χρονης ημεδαπής και επεχείρησε να πουλήσει στην ιδιοκτήτρια τρεις ψεύτικες αλυσίδες λαιμού ως αληθινές, αντί μεγάλου χρηματικού ποσού. Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν.



Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκίνησαν τα πεντάμηνα στο δήμο Πύλης

Next Article

422 θέσεις δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε Βρεφονηπιακούς-Παιδικούς Σταθμούς & ΚΔΑΠ του Δήμου Καρδίτσας