Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 21.11.2016 έως 08.00 ώρα της 22.11.2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη χθες (21-11-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, το οποίο κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (21-11-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης (7) μηνών για απόπειρα κλοπής.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν χθες (21-11-2016) το πρωί στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 23 ετών, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη χθες (21-11-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Βόλου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη χθες (21-11-2016) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης και δώδεκα ναρκωτικά δισκία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη χθες (21-11-2016) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων και του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πρωτοδικών Βόλου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

————————– ——————————————————————–



Total
0
Shares
Previous Article

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση στο Βόλο η οποία εξέδιδε αλλοδαπές

Next Article

Έκκληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για χρήση κατάλληλων υλικών προς καύση κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Related Posts