Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 24.09.2016 έως 11.00 ώρα της 25.09.2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (24-09-2016) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για παράβαση το νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από σούπερ μάρκετ Συνελήφθη, χθες (24-09-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ τρεις φιάλες οινοπνευματώδους ποτού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (24-09-2016) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες καπνού χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους (415,8) γραμμαρίων. Η ποσότητα του αφορολόγητου καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης Συνελήφθη, χθες (24-09-2016) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (24-09-2016) το απόγευμα στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για φοροδιαφυγή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

———————– ——————————————————————

 




Total
0
Shares
Previous Article

Η οικολογία είναι στάση ζωής

Next Article

Συνεδριάζει το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ)

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…