Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 11.00 ώρα της 02.05.2016 έως 11.00 ώρα της 03.05.2016 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από εμπορικό κατάστημα

Συνελήφθη, σήμερα (03-05-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι χθες (02-05-2016) το βράδυ αφαίρεσε δύο tablets από την προθήκη εμπορικού καταστήματος της πόλης. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα  βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και παρελήφθησαν από υπάλληλο του καταστήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής από οικία

Συνελήφθη, σήμερα (03-05-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Καρδίτσας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι παραβίασε παράθυρο μπαλκονόπορτας οικίας 59χρονης ημεδαπής και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό ή άλλα αντικείμενα. Από την κατοχή του κατασχέθηκε μία φωτογραφική μηχανή, η οποία αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδήλωση ενημέρωσης του Δήμου Μουζακίου σε συνεργασία με την ΑΝ.ΚΑ

Next Article

Έφυγε από τη ζωή ο πιο παλιός παραδοσιακός τσιπουράς του Βόλου

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…