Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

από 08.00 ώρα της 30.03.2016 έως 08.00 ώρα της 31.03.2016 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (30-03-2016) το μεσημέρι στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 50χρονος και μία 18χρονη, διότι λίγο πριν αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την οικία 34χρονης ημεδαπής. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.
Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη, χθες (30-03-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Ηρακλείου για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (30-03-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για απόπειρα κλοπής.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (30-03-2016) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και ένα ναρκωτικό δισκίο.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
————- —————————————————————
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
———————- —————————————————————-
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις  του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (30-03-2016) το μεσημέρι στο Μουζάκι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι  κατά την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, πέταξε στο έδαφος μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν πέντε καλλιεργούμενα φυτά κάνναβης μέσα σε δύο κυπελλάκια, ύψους έως εννέα εκατοστά, καθώς και μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article

Κάδους απορριμμάτων προμηθεύεται ο Δήμος Μουζακίου

Next Article

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Η αγαποζωγραφικούλα στο κάστρο του κακού δράκου» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

Related Posts