Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 18.02.2016 έως 08.00 ώρα της 19.02.2016

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (18-02-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράνομη βία, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθησαν, χθες (18-02-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 39 ετών, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
Ληστεία σε κατάστημα μίνι  μάρκετ Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού. Ειδικότερα, χθες (18-02-2016) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας δύο απ’ αυτούς κυνηγετικό όπλο και πιστόλι, εισήλθαν σε μίνι – μάρκετ και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος 72χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Στην προσπάθεια του ηλικιωμένου να τους αποτρέψει, οι δράστες προκάλεσαν σωματικές βλάβες τόσο σ’ αυτόν όσο και σε βάρος της 61χρονης συζύγου του. Επιπλέον, αφαίρεσαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του 72χρονου. Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
—————- ——————————————————————-
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————– ——————————————————————
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (18-02-2016) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε ένα ηλεκτρομοτέρ ποτίσματος, ιδιοκτησίας 79χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν αντικείμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.



Total
0
Shares
Previous Article

Καταδικάστηκε υπάλληλος του δήμου Καρδίτσας

Next Article

Όταν οι εμμονές συγκρούονται με την «πικρή» πραγματικότητα