Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 28.12.2015 έως 08.00 ώρα της 29.12.2015 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (28-12-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου «περί επιταγών», με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη, χθες (28-12-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης σε βράχο, καθώς και μισό δισκίο άγνωστης σύνθεσης.
Σύλληψη αλλοδαπού, δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη, χθες (28-12-2015) το βράδυ στην Αγιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της κλοπής.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (28-12-2015) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, μία 34χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν επτά ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε παράνομα.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (28-12-2015) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
                                    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (28-12-2015) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 39 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
———————- —————————————————————




Total
0
Shares
Previous Article

Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας

Next Article

Οι “Μουσικοί Βοηθοί του Άη Βασίλη” από το Δ.Ω.Κ. στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας