Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

astynomia slide 2019

από 08.00 της 25.05.2020 έως 08.00 της 26.05.2020

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπής – σύλληψη ατόμου Συνελήφθη, χθες (25-05-2020) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) ένα άτομο, διότι αφαίρεσε από κατάστημα διάφορα προϊόντα συνολικής αξίας (250) ευρώ περίπου. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα (22/27-04-2020) διέπραξε ακόμη δύο κλοπές σε σούπερ μάρκετ, κατά τις οποίες αφαίρεσε διάφορα προϊόντα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (25-05-2020) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένα άτομο, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (19) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Σύλληψη δύο ατόμων για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες (25-05-2020) το μεσημέρι σε περιοχή του νομού Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου, δύο άτομα, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε οικία και αφού την παραβίασαν, εισήλθαν στο εσωτερικό της, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τίποτα, καθόσον έγιναν αντιληπτοί. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά τους βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών και τη σύλληψή τους, ενώ επιπλέον, στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

———— —————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου Από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, τον περασμένο Σεπτέμβριο στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, ο δράστης αφαίρεσε συνολική ποσότητα πετρελαίου (350) λίτρων από τέσσερα γεωργικά μηχανήματα, καθώς επίσης ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο. Τα οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.



Total
0
Shares
Previous Article
Kotsos ksenodoxoi Plastira slide

Γ. Κωτσός: Αναγκαίο ειδικό πρόγραμμα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων στα ορεινά! 

Next Article
kede papastergiou

Παπαστεργίου: Η Αυτοδιοίκηση και πάλι στο πλευρό της μικρομεσαίας επιχείρησης