Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο Αδικημάτων και συμβάντων

astynomia

Ενημερωτικό δελτίο Αδικημάτων και συμβάντων

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες (30-04-2020) το μεσημέρι σε περιοχή του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου.
Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες (30-04-2020) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο άτομα, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για κλοπή Συνελήφθη, χθες (30-04-2020) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένα άτομο, διότι αφαίρεσε πορτοφόλι άλλου ατόμου  που περιείχε χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (30-04-2020) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένα άτομο, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.




Total
0
Shares
Previous Article
p.o.fikis

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Πύλης στον Π.Ο. Φήκης για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία

Next Article
Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας

Related Posts