Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

    

από 08.00 ώρα της 10.11.2015 έως 11.00 ώρα της 11.11.2015

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη χθες (10-11-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα, τρεις φιάλες αλκοολούχων ποτών. Οι αφαιρεθείσες φιάλες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη χθες (10-11-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
                                 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για εμπρησμό και κλοπές Συνελήφθη χθες (10-11-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 35χρονος, διότι αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κοσμήματα από οικία, όπου διαμένει 60χρονη ημεδαπή, συγγενικό του πρόσωπο. Κατά τη διαφυγή του, ο δράστης, προκάλεσε πυρκαγιά στην οικία, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης την 07/08-11-2015, αφαίρεσε από την ίδια οικία χρηματικό ποσό. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικρό χρηματικό ποσό και δύο τραπεζικά βιβλιάρια.
                                   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, έπειτα από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν χθες (10-11-2015) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 59 και 47 ετών, διότι κατελήφθησαν ο πρώτος να έχει προμηθεύσει με ποσότητα κάνναβης, έναντι του χρηματικού ποσού των (600) ευρώ, το δεύτερο που επέβαινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Ο 47χρονος αντιλαμβανόμενος την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο απέρριψε στο οδόστρωμα και στο εσωτερικό του οχήματος μέρος της προαναφερόμενης ποσότητας κάνναβης, ενώ η εναπομείνασα ποσότητα κατασχέθηκε. Από την κατοχή των συλληφθέντων, αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 47χρονου, κατασχέθηκαν ακόμη μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και το όχημα του 47χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
        ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη σήμερα (11-11-2015) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης εξήντα ημερών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

 




Total
0
Shares
Previous Article

"007: SPECTRE" και "Ο ΣΝΟΥΠΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΙ ΜΠΡΑΟΥΝ" στον Κιν/φο Καρδίτσας

Next Article

Η αγροτική παραγωγή ως ασπίδα στην σύγκρουση με τα μνημόνια

Related Posts

Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας