Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

astynomia

από 08.00 ώρα της 19.07.2019 έως 11.00 ώρα της 20.07.2019

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2019) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Λάρισας, ένας 21χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης και (19) ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη δυνάμει εντάλματος

Συνελήφθη χθες (19-07-2019) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 19χρονος,  δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του κ. Ανακριτή Τμήματος Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής,  για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (19-07-2019) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 37χρονος, διότι εισήλθε σε κατάστημα 39χρονου και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο. Το αφαιρεθέν αντικείμενο βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Δύο συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (19-07-2019) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μια 58χρονη και μια 64χρονη, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν (27) ναρκωτικά δισκία, στερούμενες ιατρικής συνταγής, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη χθες (19-07-2019) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 36χρονος, διότι επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα δε σταμάτησε για διενέργεια αστυνομικού ελέγχου και επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει, ενώ στη συνέχεια σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (10,4) γραμμαρίων, ένα  πιστόλι τύπου «replica» με γεμιστήρα και εννέα φυσίγγια, καθώς και το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
———————— ———————————————————————




Total
0
Shares
Previous Article
papastergiou dimarxos

Πανεπιστήμιο & κάπνισμα οι πρώτες παρεμβάσεις Παπαστεργίου σε υπουργούς

Next Article
tsiolas vasilis

40ήμερο μνημόσυνο Βασίλη Τσιόλα

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…