Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

.

από 08.00 ώρα της 11.10.2018 έως 08.00 ώρα της 12.10.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (11-10-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 51χρονη, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με αφορολόγητο χύμα καπνό, συνολικού βάρους (1.005) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ατόμου δυνάμει εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (11-10-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 52χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Λάρισας, για εμπρησμό και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

————————– ———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών δισκίων και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (11-10-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 68χρονη, διότι κατελήφθη να κατέχει (100) ναρκωτικά δισκία, άνευ ιατρικής συνταγής, καθώς και (40) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (800) αυτοσχέδια τσιγάρα με χύμα αφορολόγητο καπνό, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες (11-10-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 18 και 48 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά (177) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, τα οποία κατασχέθηκαν.




Total
0
Shares
Previous Article

Νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Λίγο πριν την τελική ευθεία

Next Article

Την Παρασκευή 19/10 η 5η Γιορτή Δημοτικού Τραγουδιού

Related Posts

Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…
dimotiko simvoulio Larisas 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς…
Perifereiako simvoulio Thessalias 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας»

Αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς το Υπουργείο Παιδείας για την ειδική μοριοδότηση των υποψηφίων των Πανελληνίων εξετάσεων στις πλημμυροπαθείς περιοχές της Θεσσαλίας