Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

. .

από 08.00 ώρα της 21.06.2018 έως 08.00 ώρα της 22.06.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

—————— ——————————————————————
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (21-06-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 37χρονος διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (40) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς και δύο συσκευασίες με μικροποσότητα σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (21-06-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Πύλης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας 49χρονος διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γαστούνης Ηλείας, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί υπερημερίας καταβολής αγοραστών γεωργικών προϊόντων.

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (21-06-2018) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 61χρονος διότι κατελήφθη να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (50) εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ατόμου για απόπειρα απάτης, πλαστογραφία πιστοποιητικών και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης

Συνελήφθη, χθες (21-06-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 31χρονος, διότι μετέβη στο υποκατάστημα του Ι.Κ.Α. Τρικάλων συνοδεύοντας ανήλικο, βιολογικό τέκνο δύο άλλων ατόμων, έχοντας προηγουμένως λάβει την συγκατάθεση των γονέων, προκειμένου να παρουσιάσει ψευδώς το ανήλικο ως δικό του τέκνο. Παράλληλα, κατέθεσε πλαστά πιστοποιητικά ως δικαιολογητικά, προσπαθώντας έτσι να καταστεί δικαιούχος επιδόματος, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι γονείς του ανήλικου αναζητούνται για να συλληφθούν για τα ίδια αδικήματα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (21-06-2018) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 20χρονος διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (47) εκατοστά, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22-06-2018) στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 19χρονος διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (400) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.




Total
0
Shares
Previous Article

Στην τύχη του έχει αφεθεί το Αγναντερό από τη Δημοτική Αρχή Μουζακίου

Next Article

51η Διεθνής Πολιτιστική Γιορτή "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2018"

Related Posts