Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

.

από 08.00 ώρα της 01.06.2018 έως 11.00 ώρα της 02.06.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (01-06-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (14) ναρκωτικά δισκία, μία χάρτινη συσκευασία με υπολείμματα ηρωίνης, καθώς και τέσσερις σύριγγες εκ των οποίων η μία με υπολείμματα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (01-06-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους για το αδίκημα της απάτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή δικύκλου και απόπειρες κλοπής

Συνελήφθη, χθες (01-06-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας αφαίρεσε το δίκυκλο μοτοποδήλατο 42χρονης ημεδαπής, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο καφετέριες ισάριθμων ημεδαπών, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (01-06-2018) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τρία Βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για το αδίκημα της ληστείας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

————————–

——————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

————————–

——————————————————————-

 




Total
0
Shares
Previous Article

"Μάθημα" κυκλοφοριακής αγωγής από τη Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων

Next Article

Ρύπανση του Ποταμού Παμίσου και επικινδυνότητα των υδάτων "Στην Τοπική Κοινότητα Βατσουνιάς"