Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

.

από 08.00 ώρα της 21.05.2018 έως 08.00 ώρα της 22.05.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη σήμερα (22-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, μια 52χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (39) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (21-05-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης (8) μηνών για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδορκίας μάρτυρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη, χθες (21-05-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (37) γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————————- ———————————————————————




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχαριστήριο ΑΣ Αργιθέας

Next Article

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε στηρίζει τη συνάδελφο Ελπίδα Κουτσογιάννη

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…