Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

. 

από 08.00 ώρα της 09.05.2018 έως 08.00 ώρα της 10.05.2018 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει καταδικαστικής απόφασης

Συνελήφθη σήμερα (10-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με ποινή φυλάκισης (5) ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί φοροδιαφυγή.

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει καταδικαστικής απόφασης

Συνελήφθη σήμερα (10-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για υπεξαίρεση.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη σήμερα (10-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μια συσκευασία με καπνό, βάρους (260) γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη χθες (09-05-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ποσότητα κάνναβης, βάρους (10,9) γραμμαρίων, καθώς και ένα μεταλλικό τρίφτη κάνναβης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (09-05-2018) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 17 ετών,  διότι κατελήφθησαν να κατέχουν δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (7) γραμμαρίων περίπου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (09-05-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (33) εκατοστά, καθώς και (29) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

————————— ——————————————————————–




Total
0
Shares
Previous Article

Αναβάθμιση του Κέντρου Ζωικών Γενετικών Πόρων Καρδίτσας

Next Article

Πικρή αλήθεια!!

Related Posts